Skip to main content

Refratec vuurvaste bemetselingen


Welkom
Bij Refratec ovenbouw en vuurvaste bemetselingen

Refratec is een onderneming die gespecialiseerd is in vuurvaste bemetselingen aan industriële ovens. Of het om reparaties, onderhoud, ombouw of nieuwbouw gaat, wij zijn de onderneming waarbij uw oven in goede handen is.

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers van vuurvaste materialen, zo kunnen wij voor iedere vuurvaste bemetseling de beste materialen kiezen. Om vuurvaste bemetselingen goed uit te voeren zijn wij altijd uitgerust met degelijke, moderne en veilige machines en gereedschappen welke goed worden onderhouden.
Vuurvaste vormstenen kunnen wij ook produceren. Hiervoor hebben we een prefab afdeling. Onder de beste condities worden hier diverse vuurvaste vormstenen gemaakt. Wij beschikken over een oven waar we de vormstenen voor u kunnen uitdrogen.
Het leveren van vuurvaste materialen welke wij betrekken van meerdere binnen- en buitenlandse leveranciers behoort eveneens tot de mogelijkheden, dit betekent dat wij altijd de beste materialen kunnen leveren tegen een reële prijs. Dus ook voor het leveren van vuurvaste materialen bent u bij ons op het juiste adres.

Kortom, kies voor Refratec, dan speelt u niet met vuur


Projecten

Over ons

Om haar klanten in hun succes te steunen, daarom leveren wij al meer dan 30 jaar professionele vuurvaste bemetselingen en isolerende bekledingen.

Diensten

De precisie waarmee vuurvaste materialen worden geïnstalleerd bepalen de levensduur van uw installatie.

Producten

Met deze mentaliteit helpen wij ondernemingen elke dag om hun middelen het meest efficiënt te gebruiken.